Published on januari 25th, 2016 | by thezooooo

0

Heb je rode sokken in je assortiment?

Niemand zit te wachten op alleen iets nieuws, we wachten ook op iets goeds. Iets waar je buurman over gaat praten. Iets waar mensen over zeggen: ‘hé wat slim, dankjewel’ en vertellen aan anderen ‘dit moet je hebben!’. We wachten op wat ze in de retail noemen ‘rode sokken’. Je hebt rode sokken nodig om je grijze te verkopen. Dat zijn vaak producten die met zoveel aandacht en liefde is gemaakt dat het gebruik ervan je blij maakt. Wat de moeite waard is. Wat relevant is.

Bedrijven hebben juist in deze tijd rode sokken nodig. Niet alleen om meer grijze te verkopen, maar ook om het bedrijf een aantrekkelijk en uniek gezicht te geven. Om zo waarde te creëren die niet te evenaren is. Het handige is ook: rode sokken kwekken zichzelf door, hoef je minder reclame te maken!

Rode sokken (in marketing ook wel brandutilities genoemd) zijn de icoonproducten of diensten die het bedrijf voor een belangrijk deel opbouwen. Dat soort producten gaan veel minder uit van de inzichten of behoeften van de consument, maar zijn in staat hun eigen bestaansrecht te creëren.

Personal-branding-

En als je dit dan leest: hoe staat het met jullie rode sokken? Heb je die? Soms zie je het niet meer en heb je een frisse blik nodig om te zien wat de rode sok zou kunnen zijn binnen je portfolio. Of weet je niet wat er buiten speelt wat heel makkelijk is toe te voegen aan je assortiment. Daar hebben we een heel kort traject voor: de rode sokken generator. We doen een scan, duiken even diep in je verhaal en komen met een rood sokje terug. Of misschien wel meer. En voor deze zomer hebben we een aanbieding: onder de eerste 10 aanmeldingen in deze zomer verloten we gratis een lezing voor het hele bedrijf!

Interesse? Mail naar welcome@thezooooo.com en dan vertellen we meer.

Tags: , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑