Published on januari 22nd, 2014 | by thezooooo

Help, mijn team heeft geen humor!

Als je het vermogen hebt om ergens de humor van in te zien, dan is je relativeringsklier goed getraind. Humor brengt veerkracht in het team. En dat is wel handig als je in spannende tijden zit en de verkramping toeslaat. Of als je een spannend nieuw avontuur aangaat: dan is het belangrijk om in de gaten te houden of er nog wel genoeg gelachen wordt. De wijze van humor geeft ook de mentaliteit van het team aan. Met de grap-test hebben we snel in de gaten hoe de vlag er bij hangt. Want er zijn natuurlijk verschillende soorten humor en de één is productiever dan de andere. Bedrijven die genoeg lachen en humor hebben, zijn effectiever en productiever, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Het is dus in ieder geval handig dat je je ervan bewust bent. En je kunt het als inspirerende leider ook stimuleren en voorapen. Daar gaat deze humor-training over: “hoe vergroot je de humorkracht in je team”. En die training hebben we samen met Karin Bruers ontwikkeld. Kijk, dit is Karin:

Karin_Bruers-1

Zij is comédienne, onderneemster en schrijfster. Comedytrain, Ook dat nog, 5 theater one woman shows achter de rug, social sofa’s geïntroduceerd in Nederland, om maar wat te noemen. Geweldige vooraper om samen zo’n training mee te doen. Er wordt natuurlijk genoeg gelachen. Je gaat met een humor-infuus naar huis, zodat je niet helemaal ‘koud’ aan het werk hoeft. Lachen en leren: wie wil dat nou niet? Voor meer informatie over Karin: www.karinbruers.nl

De training is een module bij MonkeyDo, maar ook los te volgen. We starten met teams van 8 mensen. Interesse? Mail of bel ons even.

74491_380311185409642_1227550414_n

Tags: , , , , ,Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑