Published on juni 5th, 2023 | by thezooooo

Luister naar MonkeyTalk en word vriend van de show!

Mijn creatieve uitlaatklep, even lekker zelf bedenken en maken. Met MonkeyTalk wil ik graag je creativiteit opporren en aanwakkeren. Want iedereen is creatief en de wereld heeft jouw creativiteit hard nodig. Ik deel mijn ervaring en netwerk, geef inspiratie en vooral veel dikke tips. Ik hoop dat je hersenen even een ommetje maken als je de aflevering luistert. Als je MonkeyTalk volgt via je podcast-app of Spotify, krijg je automatisch een melding als er een nieuwe aflevering is. En het is natuurlijk heel erg fijn als je MonkeyTalk deelt in je netwerk, want ik wil zoveel mogelijk luisteraars van inspiratie voorzien. De podcast is nu zo’n 125000 keer beluisterd is (and counting) en staat altijd wel in de top 20 van best beluisterde business podcasts. Apetrots op.

Je kunt de afleveringen luisteren via alle podcastplatforms, Spotify of via de website van MonkeyTalk. Daar vind je ook de informatie per aflevering: de shownotes. Bijna elke 2 weken (ik heb ook nog gewoon werk) is er een nieuwe aflevering. Na het luisteren ga je weer opgemonterd, fris en fruitig en creatief de wereld in gaat. Met deze aangewakkerde creativiteit word je dus zelf ook een vooraper. Daar hoop ik op, ga ik van uit en vraag ik je vooral te doen. De wereld kan best wat originele, waardevolle, oplossingsgerichte en verschilmakende mensen gebruiken.

Vriend van de show worden? Neem je petje af!
Zo’n gratis podcast maken kost natuurlijk bakken met tijd en wat montage- en upload-geld. Karmapunten-projecten doe ik al genoeg. Dus reuze dankjewel als je mij een beetje wilt steunen. Je kan ‘vriend van de show’ worden. Hoe? Neem bijvoorbeeld een abonnement van 3 Euro per maand (dat is nog geen kopje cappuccino bij een hippe koffiebar) via Petje af voor MonkeyTalk Je kunt ook eenmalig een bedrag over maken. Hoeft niet, mag wel. Met enige regelmaat organiseer ik wat voor de petjes van de show.

MonkeyTalk kent 2 rubrieken:

Vooraper aan de foon
Ik heb een gezellig gesprek met een vooraper. Je leert namelijk het beste en krijgt vaak zin door na te apen. We praten over hoe zij of hij creativiteit in het werk-leven inzet en we delen ervaringen. We geven voorbeelden en concrete tips & tricks. Welke 25 voorapers zijn al geweest? Scrol hierboven door de lijst en de rest van de informatie vind je bij de shownotes van MonkeyTalk, via deze link.

Olifanten benoemen
Staat er bij jou (op het werk) ook een olifant in de kamer? Of worstel je met een woest ingewikkelde vraag? Wat wil jij graag in deze rubriek? Stuur een mail naar oppasser@thezooooo.com Beschrijf de olifant en wie weet wordt jouw olifant uit de kamer gehaald in de rubriek ‘Olifanten benoemen’.

Er is soms een muziekje, een hoorspel, een kunst-tip: laat je maar verrassen.

Tags: , , , ,Back to Top ↑