Published on november 5th, 2014 | by thezooooo

Luister naar mijn podcast MonkeyTalk en word vriend van de show!

Met MonkeyTalk, mijn podcast, wil ik graag je creativiteit opporren en aanwakkeren. Want iedereen is creatief en de wereld heeft jouw creativiteit hard nodig. Met MonkeyTalk deel ik mijn ervaring en netwerk, wil ik je inspireren en concrete tips geven. Ik hoop dat je hersenen even een ommetje maken als je de aflevering luistert. Als je MonkeyTalk volgt via je podcast-app of Spotify, krijg je automatisch een melding als er een nieuwe aflevering. En het is natuurlijk heel erg fijn als je MonkeyTalk deelt in je netwerk, want ik wil zoveel mogelijk luisteraars van inspiratie voorzien.

Je kunt alle afleveringen luisteren via alle podcastplatforms, Spotify of via de website van MonkeyTalk. Daar vind je ook de informatie per aflevering: de shownotes. Elke 2 weken, op de vrijdag, is er een nieuwe aflevering. Ik hoop je met MonkeyTalk te inspireren, zodat je daarna weer opgemonterd, fris en fruitig en creatief de wereld in gaat. Met deze aangewakkerde creativiteit kan je zelf ook een vooraper zijn. Daar hoop ik op. En vraag ik je vooral te doen. De wereld kan best wat originele, waardevolle, oplossingsgerichte en verschilmakende mensen gebruiken.

Vriend van de show worden? Neem je petje af!
Zo’n gratis podcast maken kost natuurlijk bakken met tijd en wat montage- en upload-geld.
Karmapunten-projecten doe ik al genoeg. Dus reuze dankjewel als je mij een beetje wilt steunen. Je kan ‘vriend van de show’ worden. Hoe? Neem bijvoorbeeld een abonnement van 3 Euro per maand (dat is een kopje cappuccino bij een hippe koffiebar) via Petje af voor MonkeyTalk Je kunt ook eenmalig een bedrag over maken. Hoeft niet, mag wel. En bij 100 petjes doe ik een gezellige, interactieve zoom voor de vrienden van de show.

MonkeyTalk kent 2 rubrieken:

Vooraper aan de foon
Ik heb een gezellig gesprek met een vooraper. Je leert namelijk het beste en krijgt vaak zin door na te apen. We praten over hoe zij of hij creativiteit in het werk-leven inzet en we delen ervaringen. We geven voorbeelden en concrete tips & tricks. Welke 25 voorapers zijn al geweest? Scrol hierboven door de lijst en de rest van de informatie vind je bij de shownotes van MonkeyTalk, via deze link.

Olifanten benoemen
Staat er bij jou (op het werk) ook een olifant in de kamer? Of worstel je met een woest ingewikkelde vraag? Wat wil jij graag in deze rubriek?
Stuur een mail naar oppasser@thezooooo.com Beschrijf de olifant en wie weet wordt jouw olifant uit de kamer gehaald in de rubriek ‘Olifanten benoemen’.

Tags: , , , ,Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑