Published on januari 12th, 2018 | by thezooooo

Trendrede van 2018: ik & wij!

Klik hier voor de Trendrede 2018: Trendrede-2018

Wil je daarna eens overleggen hoe deze ontwikkelingen effect hebben op jouw bedrijf? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen, we hebben daar verschillende mogelijkheden voor!

De TrendRede is een cadeau voor burgers, bedrijven en bestuurders in Nederland en wordt belangeloos samengesteld door een groep vooraanstaande trendwatchers. Elk jaar wordt deze op de tweede dinsdag van september uitgesproken. En verplicht leeswerk voor iedereen!

De TrendRede is een initiatief van Nederlandse toekomstdenkers. De TrendRede kadert en clustert de actualiteit in drie grote overkoepelende thema’s en toont Nederland daarmee een uitgelicht pad richting de toekomst. De manier waarop we leven, werken, consumeren en communiceren zal de komende jaren radicaal veranderen. De beredeneerde lijnen in de TrendRede zijn dan ook uitdrukkelijk bedoeld om discussie en besluitvorming op weg te helpen. De TrendRede schildert de nieuwe tijd die voor ons ligt met krachtige streken en kleurt hem in met opvallende details. De TrendRede schetst de golven waarop Nederland richting de toekomst surft. De trendwatchers vliegen op en surfen over het landschap van de wereld, waardoor ze alles in perspectief zien. Dit is het resultaat.

Wat is het doel van deze samenwerking?
De gezamenlijke toekomstdenkers laten door middel van de TrendRede zien dat de grondige analyse van trends een belangrijke bijdrage kan leveren aan de maatschappelijke en economische groei van Nederland. Op dit moment worden we teveel geleid door de waan van de dag. Deze jaarlijkse TrendRede wil Nederland stimuleren om gefundeerd vooruit te zien, door de grote golven te schetsen van waaruit kleinere trends en hypes de komende jaren voortkomen.

Meer weten:

http://www.trendrede.nl

 

Tags: , , , , ,Back to Top ↑