Published on november 6th, 2014 | by thezooooo

Wat ons drijft en wat we dan doen?

We zitten midden in een prachtige transformatietijd.
Onze maatschappij en hoe we van alles gaan organiseren is sterk in verandering.
Deze ontwikkelingen vragen om een andere manier van doen.
Intuïtiever. Met meer aandacht voor wijsheid, creativiteit en focus waar je energie aan geeft.
Zo blijf je flexibel, maak je ieders comfortzone ruimer, beweeg en ontwikkel je makkelijker. Spelenderwijzer.

The Zooooo biedt ervaring, instrumenten en energie om het creatieve talent, mentaliteit en vaardigheden succesvol in het bedrijf, groot of klein, te introduceren, te ontwikkelen en te borgen. “Culture eats strategy” is een bekende uitspraak: maar dan is het wel belangrijk om vanuit een inspirerend concept te vertrekken.

Noem ons een creatief & strategisch tankstation.

We werken graag voor bedrijven en organisaties die door hebben dat deze transformatie-tijd ook hen raakt, maar nog niet weten hoe verder, maar dat wel willen onderzoeken en aan willen pakken. Ook werken we voor sociale innovatie-bedrijven, die toe zijn aan de volgende fase van groei.

The Zooooo heeft ruime ervaring, een geweldig netwerk met hele ervaren ‘voorapers’. Want je wilt graag met creativiteit bezig zijn samen met mensen die hier vlieguren in de praktijk op hebben. Zo bouwen we met elkaar een duurzame strategie, een inspirerend zinvol concept, een gezonde cultuur, een gezond bedrijf en gezonde groei. En daar wordt iedereen nog gelukkiger van. We doen dat met elkaar met ons creativiteit en innovatie-programma MonkeyDo

Gelukkig mensen leveren gelukkig klanten en gelukkige stakeholders en daardoor gelukkige waarde voor iedereen.

Hoe blijven we zelf gelukkig? We selecteren zorgvuldig voor en met wie we werken en verdelen onze werkzaamheden zodat we genoeg karmapunten hamsteren, zaadjes planten en impact realiseren.

klaverblad nl zonder struip

Voor meer info over die karmapunten:

Over karmapunten en hoe dat werkt.

Tags: , , , , ,Back to Top ↑