Published on januari 6th, 2024 | by thezooooo

Wat ons drijft en waarom we wat doen?

We zitten midden in een bijzondere transformatietijd.
Onze maatschappij en hoe we alles organiseren is sterk in verandering.
Deze ontwikkelingen vragen om een andere manier van doen.
Intuïtiever. Met meer aandacht voor wijsheid en focus waar je energie aan geeft.
Creativiteit, vindingrijkheid en durf om dan vanuit je eigen identiteit te acteren, is voor ons een belangrijke bron. Want als je volledig in jezelf woont, kun je gaan tonen wie je waarachtig bent. En dan gaat alles veel makkelijker. Zo blijf je flexibel, maak je ieders comfortzone ruimer, beweeg en ontwikkel je makkelijker. Spelenderwijzer.

The Zooooo biedt ervaring, instrumenten en energie om het creatieve talent, mentaliteit en vaardigheden succesvol in het bedrijf, de organisatie, groot of klein, te introduceren, te ontwikkelen en te borgen. “Culture eats strategy” is een bekende uitspraak: dan is het helemaal belangrijk om èn vanuit een inspirerend concept te vertrekken èn zelf creatief genoeg te zijn om dit uit te rollen. 1 + 1 = 3

Noem ons een creatief & strategisch tankstation.

We werken graag voor directies die door hebben dat deze bijzondere transformatie-tijd ook hen raakt, nog niet weten hoe verder (volledig normaal, wie wel), maar dat wel willen onderzoeken en aan willen pakken. “Wat kan anders en wat kan beter?”, vragen we ons dan met elkaar af. Ook werken we voor sociale innovatie-bedrijven, die toe zijn aan de volgende fase van groei.

We werken meer en meer in het publieke domein: gezondheidszorg, onderwijs, woningbouw. Logisch, want daar valt genoeg te doen. We dragen graag ons steentje bij. Onze commerciële ervaring blijkt vaak van enorm waarde in deze sectoren. Zo zijn we ‘van gat in de markt’ naar ‘gat in de maatschappij’ aan het opschuiven.

The Zooooo heeft ruime ervaring en een geweldig netwerk met hele ervaren ‘voorapers’. Het geeft een bak aan energie als je van deze mensen kan na-apen. Maar ook jong talent, die met nieuwe ogen en energie naar de wereld kijken, doen mee. Voor elk project selecteren we een roedeltje. Zo bouwen we met elkaar een duurzame strategie, een inspirerend zinvol concept, een creatievere, zelfredzame cultuur. Daar wordt iedereen nog gelukkiger van. We doen dat bijvoorbeeld met elkaar met ons creativiteit en innovatie-programma MonkeyDo

Hoe blijven we zelf creatief en energiek? We hebben de mazzel dat we in veel verschillende ‘bubbels’ terecht komen, dat geeft veel inspiratie. We selecteren zorgvuldig voor en met wie we werken en verdelen onze werkzaamheden zodat we genoeg karmapunten hamsteren, zaadjes planten en impact realiseren. En we houden elk jaar (december en januari) een winterslaap om op te ruimen, te verdwalen en op te laden. Wil je meer hierover weten, check de podcast MonkeyTalk, creatief oplaadstation.

klaverblad nl zonder struip

Voor meer info over die karmapunten:

Over karmapunten en hoe dat werkt.

Tags: , , , , ,Back to Top ↑