Published on november 6th, 2014 | by thezooooo

Wat ons drijft en wat we dan doen?

We zitten midden in een prachtige transformatietijd.
Onze maatschappij en hoe we van alles organiseren is sterk in verandering.
Deze ontwikkelingen vragen om een andere manier van doen.
Intuïtiever. Met meer aandacht voor wijsheid en focus waar je energie aan geeft.
Creativiteit, vindingrijkheid en durf om vanuit je eigen identiteit te acteren, is voor ons een belangrijke bron.
Want als je volledig in jezelf woont, kun je waarachtig tonen wie je daadwerkelijk bent. En gaat alles veel makkelijker. Zo blijf je flexibel, maak je ieders comfortzone ruimer, beweeg en ontwikkel je makkelijker. Spelenderwijzer.

The Zooooo biedt ervaring, instrumenten en energie om het creatieve talent, mentaliteit en vaardigheden succesvol in het bedrijf, groot of klein, te introduceren, te ontwikkelen en te borgen. “Culture eats strategy” is een bekende uitspraak: dan is het helemaal belangrijk om vanuit een inspirerend concept te vertrekken.

Noem ons een creatief & strategisch tankstation.

We werken graag voor bedrijven en organisaties die door hebben dat deze transformatie-tijd ook hen raakt, maar nog niet weten hoe verder, maar dat wel willen onderzoeken en aan willen pakken. “Wat kan anders en wat kan beter?”, vragen we ons dan met elkaar af. Ook werken we voor sociale innovatie-bedrijven, die toe zijn aan de volgende fase van groei.

We werken meer en meer in het publieke domein: gezondheidszorg, onderwijs, woningbouw. Logisch, want daar valt genoeg te doen. En we dragen graag ons steentje bij.

The Zooooo heeft ruime ervaring en een geweldig netwerk met hele ervaren ‘voorapers’. Het geeft een bak aan energie als je van deze mensen kan na-apen. Maar ook jong talent, die met nieuwe ogen en energie naar de wereld kijken, doen mee. Voor elk project selecteren we een roedeltje. Zo bouwen we met elkaar een duurzame strategie, een inspirerend zinvol concept, een gezonde cultuur, een gezond bedrijf en gezonde ontwikkeling. En daar wordt iedereen nog gelukkiger van. We doen dat bijvoorbeeld met elkaar met ons creativiteit en innovatie-programma MonkeyDo

Gelukkig mensen leveren gelukkig klanten en gelukkige stakeholders en daardoor gelukkige waarde voor iedereen.

Hoe blijven we zelf gelukkig? We selecteren zorgvuldig voor en met wie we werken en verdelen onze werkzaamheden zodat we genoeg karmapunten hamsteren, zaadjes planten en impact realiseren.

klaverblad nl zonder struip

Voor meer info over die karmapunten:

Over karmapunten en hoe dat werkt.

Tags: , , , , ,Back to Top ↑