Published on maart 10th, 2021 | by thezooooo

Pitch voor The Zooooo jaarkaart!

Kom uit je echo-kamer
Per jaar reserveren we 5 jaarkaarten voor DGA’s of leidinggevenden. Dus hier geldt op=op. We introduceren deze jaarkaart omdat inspirerend, authentiek, flexibel leiding geven, waardevol groeien, origineel blijven en voeden van je bedrijf en team geen korte termijn zaken zijn. Het is vaak ‘lonely at the top’ en voor je het weet zit je in je eigen echo-kamer. Dan is een krabpaal die schuurt wel lekker of een oplaadstation waar je ongecensureerd in vertrouwen je ei kwijt kan. Je bent ook nog eens bere-druk en komt daardoor niet meer in hele andere netwerken die juist zo verfrissend zijn. Dan is het handig als je een speur-bij hebt die handig en relevant voor je selecteert en pro-actief aandraagt.

OWL-OUTSIDE-IN
Zo’n jaarkaart raakt dus alle facetten van de onderneming aan, afgestemd op jouw situatie. Hoe lekker is het als je af en toe kan bijtanken, spontaan tips krijgt, creativiteit van buiten opsnuift en dat je niet alles hoeft uit te leggen, want we zijn al op de hoogte. Als een wijze uil of nieuwsgierig stokstaartje doen we met je mee. Jaarkaarthouders krijgen onbeperkt toegang tot The Zooooo, maar dat betekent wel dat wij kiezen wie een jaarkaart krijgt. Vandaar die pitch.

Wat staat er zoal op het menu van de jaarkaart?

  • Pro-actief sta je op onze radar, we signaleren relevante trends, geven tips & tricks op je portfolio, leveren enthousiasme, energie en daardoor reuring en we koppelen je aan interessant netwerk. We brengen buiten naar binnen.
  • We organiseren twee dagdelen per jaar voor het team (max. 10 personen). Een waardevolle dagje naar The Zooooo om op onderwerpen van de organisatie en de wereld te sparren. Dat kan ook met één van onze voorapers zijn.
  • Elke 9 weken lunch of diner of theemoment, dan praten we bij over tal van onderwerpen: wat gebeurt er in de wereld?, ‘let ff hier op’, olifanten benoemen & beren schieten, business- en marketing-groei-advies, koppeling netwerk, persoonlijke coaching, creatieve concepting, inspiratie-tips voor team: dat is altijd op maat.
  • Onbeperkt telefonisch en via mail te bereiken voor 1 persoon van de directie: onze ervaren mening, feedback op werk, inspiratie voor business, marketing, sales, communicatie, cultuur, personeel en eigen ontwikkeling.

Deze menu-kaart wordt na het kennismakingsgesprek op maat gemaakt en dan weet je wat de investering is. Het is in ieder geval minimaal voor een jaar en wordt per kwartaal afgerekend.

Er zijn op dit moment nog twee kaarten te vergeven. Wil je een jaarkaart? Zoek contact via de mail naar oppasser@thezooooo.com En dan nemen we contact met je op.

Om meer een beeld te krijgen van Irene:

Wat zeggen anderen over Irene?

Tags: , , , ,Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑