Published on januari 25th, 2014 | by thezooooo

Luisteren doe je met je buik…

Wat een leuke, inspirerende en erg handige training hebben we met Hanneke Groenteman en Djoeke Veeninga: het is een module tijdens MonkeyDo, maar kan ook gewoon los gevolgd worden. Beide dames zijn kanonnen in het vragen stellen en luisteren. Zij interviewen al jaren, voor radio en televisie (VARA, VPRO, NPS, NOS, Omroep Max) en andere media. Die ervaring en kennis dragen ze over in de training. De beste voorapers dus op dit gebied, met veel vlieguren. Vol met humor, adrem en praktisch. Dus het is ook direct een leuke dag en volstrekt pijnloos 😉

We merken dat het best lastig is. Luisteren. Of beter eigenlijk: echt horen wat er gezegd wordt en voelen wat er niet gezegd wordt. Dus daarom is deze training sowieso een onderdeel in MonkeyDo (zie verder op deze site). Als je in een vernieuwingsproject zit, waarbij je ook direct verandering meepakt: dan is het fundamenteel dat je goed leert horen. Zodat je de olifanten (die altijd in de kamer staan) snel doorziet en rustig kan handelen.

Maar deze training is ook waardevol voor gesprekken met collega’s, klanten, andere directieleden en je Raad van Bestuur. Weer eens wat anders dan een dag op de hei en je hebt er direct profijt van.

De basistraining start vanaf 4 mensen (hoeft niet van hetzelfde bedrijf te zijn) en duurt een dag. Meer weten? Stuur een mail of bel ons even.

Screenshot 2014-01-17 11.23.07 Screenshot 2014-01-17 11.23.16

Tags: , , , ,Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑