Published on april 23rd, 2013 | by thezooooo

Raad van Advies of bestuurslid nodig?

Hoe divers is je Raad van Advies? En hoe creatief zijn ze? Zonder de realiteit te verliezen, natuurlijk. Die warme schil rondom je bedrijf is cruciaal. Als je op zoek bent naar iemand voor je Raad van Advies of je zit te springen om een Ondernemende Commissaris, dan helpen we je graag vanuit ons uitgebreide en vooral diverse netwerk. Van die ervaren mensen waar je niet alleen een realiteits-check kan halen en die topklasse feedforward geven, maar die ook heel pragmatische handige tips & tricks geven en een interessant, actief netwerk leveren. Zo krijg je eigenlijk 10 voor 1, wel zo handig. Zonder op jouw stoel te gaan zitten, natuurlijk. Het nieuwe soort, zeg maar.

Irene heeft zelf de opleiding tot ‘Ondernemende Commissaris’ gevolgd en zit in de Raad van Advies bij A Beautiful Story, OOPOEH, het bestuur van De Vrije Mare, ben voorzitter in het bestuur bij Circus Andersom en bij Interacting: improvisatietheater voor jongeren met autisme.

Mocht je daarover meer willen weten, heb je een aanleiding om iets hiermee te doen, neem dan contact op met oppasser@thezooooo.com, dan maken we een afspraak.

Cathelijne Lania, eigenaar en oprichtster van A Beautiful Story:

foto Cathelijne Lania“Uit onverwachte hoek, dat is Irene! Al jaren is ze zeer betrokken als Raad van Advies van A Beautiful Story, een (fair) lifestyle merk voor sieraden en andere modeaccessoires uit Nepal en India (www.abeautifulstory.nl). Geen makkelijke business, keer op keer staan we voor flinke uitdagingen. Maar het maakt niet uit over welk organisatieonderdeel het gaat, Irene zet je aan tot out-of-the-box denken en brengt daardoor keer op keer nieuwe perspectieven. Als ze het zelf even niet weet, dan is er altijd wel iemand in haar overgrote netwerk die ingezet kan worden. En dan heb ik het nog niet eens over haar persoonlijkheid, zonder doekjes, veel rumoer en humor. Ik zou elke ondernemer een ‘Irene’ gunnen als adviseur. Het maakt je leven er een stuk makkelijker én leuker op!”

Sofie Brouwer, eigenaar en oprichtster van OOPOEH:

“Een frisse blik nodig? Dan bel ik Irene! Al sinds 2015 helpt Irene Stichting OOPOEH door middel van advies, inspiratie en het delen van haar netwerk. OOPOEH, Opa’s en Oma’s Passen Op een Huisdier, voorkomt en bestrijdt eenzaamheid onder senioren door ze te koppelen aan een oppashond van een baasje uit de buurt. Zo hebben ze meer gezelschap, beweging én ontmoeten ze meer mensen in de buurt. Een vernieuwende manier om eenzaamheid aan te pakken waarbij Irene, de vroedvrouw voor vernieuwing, ons als geen ander mee kan helpen. Niks is haar te gek, ze denkt over alle facetten graag mee. Irene is zeer betrokken, heeft kennis van zaken en ook belangrijk: ze zegt je altijd waar het op staat. Dit zorgt voor heldere concrete adviezen waar je echt wat aan hebt. Wij prijzen ons gelukkig met Irene in onze Raad van advies!

 

Tags: , ,Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑