Published on augustus 26th, 2015 | by thezooooo

Irene als docent: een masterclass?

Naast vrolijke enthousiaste lezingen kun je mij ook inhuren voor een Masterclass. Wat is het verschil? Dan zing ik een langer liedje. Zi tussen 1,5 tot 3 uur en vaak met kleinere groepen (zo’n 25 mensen). Er is overdracht van kennis en ervaring, met sparren op maat, zelf doen in opdrachten en delen met elkaar.

Er komt nadien vaak een evaluatie van zo’n masterclass door de organisatie en dan krijg ik, geweldig leuk, dit soort overzichten…

thDe CoöperatieFabriek verzorgt namens organisaties op maat gemaakte Masterclasses voor klanten of medewerkers en al 8 jaar verzorg ik de Masterclass rondom ‘Creativiteit & Innovatie’ die zij bijna wekelijks verzorgen voor o.a. de Rabo Academy. Op die manier heb ik nu zo’n 6000 DGA’s van MKB-bedrijven door heel Nederland ontmoet en gesproken over innovatie. De (veel duurzame!) veranderkracht van Nederland komt vaak door dit soort bedrijven, vandaar dat ik het waardevol vind om door heel Nederland mee te doen aan deze Masterclasses. We leren van elkaar op zo’n avond.

Meer weten: Naar De Coöperatiefabriek

Print Ik heb 4 jaar elke vrijdag lesgegeven  aan 3e of 4e jaars-studenten van de Design Academy in Eindhoven.  Zo’n 25 studenten uit 10 landen geef ik dan graag mijn eigen-wijsheden door op het gebied van marketing, branding, netwerken, commerciële creativiteit en hoe je als designer de wereld kunt veroveren. We werkten samen aan projecten en zij inspireren mij enorm. Met oud-studenten hou ik contact en zij werken soms mee in The Zooooo. Op dit moment ben ik gast-docent en verzorg ik ad-hoc Masterclasses.

 

 Back to Top ↑